KIA cee'd

Cee’d është automobili, i cili do t’u përgjigjet të gjitha parashikimeve tuaja dhe do t’i plotësojë ndjeshmëritë tuaja. I realizur me invencion të fabrikës së Kia-s në pajtim me slloganin koorporativ të forcave befasuese, cee’d niset në hulumtimin e jetës suaj.

KIA cee'd

Dukje

Ngjyrat

E BARDHË (WD)
NGJYRË HIRI MACHINE (9S)
BEZHË SIRIUS (AA3)
BEZHË SAND TRACK (D5U)
MATRIX KAFE (J5N)
INFRA E KUQE (AA1)
SPACE KALTËR (J3U)
PLANET KALTËR (D7U)
NGJYRË HIRI DARK GUN (E5B)
E ZEZË (1K)
Ngjyrë të zgjidhni

Specifikimi

Motorri

Motorri 1.4 CVVT 1.6 GDI 1.4 CRDi 1.6 CRDi
Lloji i motorit Benzin, 4 cilindrik Benzin, 4 cilindrik Dizel, 4 cilindrik Dizel, 4 cilindrik
Vellimi i motorit (ccm) 1.396 1.591 1.582 1.991
Fuqia maksimale
(KF/kW me o/min)
74 / 100 ~ 5.500 99 / 135 ~ 6.300 66 / 90 ~ 4.000 81 / 110 ~ 4.000 »ECO«
94 / 128 ~ 4.000 »HP«
Casti i rotacionit maksimal
(Nm me o/min)
137 / 4.200 165 / 4.850 220 / 1.500 – 2.750 260 / 1.900 – 2.750
Shpejtesia maksimale e vetures (km/h) 182 M/T: 195 | A/T: 195 M/T: 170 M/T »HP«: 197
M/T »ECO«: 185
A/T »HP«: 186
A/T »ECO«: 180

Specifikimi

Dimenzionet

Dimenzionet
Dimensionet e jashtme (mm)  
Gjatesia 4.310
Gjeresia 1.780
Lartesia 1.470, 1.465 (F/C pako)
Distanca mesboshtore 2.650
Distanca mes rrotave para/ prapa 1.563 (195/65 R15 – rrota çeliku), 1.553 (205/55 R16 – rrota çeliku), 1.555 (205/55 R16 – rrota lehtë), 1.549 (225/45 R17 – rrota lehtë)
1.571 (195/65 R15 – rrota çeliku), 1.561 (205/55 R16 – rrota çeliku), 1.563 (205/55 R16 – rrota lehtë), 1.557 (225/45 R17 – rrota lehtë)
Lëshimi para / prapa 900 / 760

 

Motorri 1.4 CVVT Benzin 1.6 GDI Benzin 1.4 CRDi Dizel 1.6 CRDi Dizel
Pesha e automjetit te zbrazet (kg) (i projektuar per ngasje nga vozitesi me peshe 75 kg) 1.258 – 1.382 M/T: 1.268 – 1.392
DCT: 1.301 – 1.421
1.411 – 1.538 M/T: 1.375 – 1.499
A/T: 1.385 – 1.509
Pesha maksimale e lejuar e automjetit (kg) 1.820 1.820 (M/T)
1.720 (M/T me ISG)
1.850 (DCT)
1.910 1.920 (M/T)
1.810 (M/T me ISG)
1.940 (A/T)
Hapesira e bagazhit (l) 380 – 1.318 l
Rezervoari i karburantit (l) 53
Radiusi minimal i rrotullimeve (m) 5,17

Specifikimi

Mbështetëja

Mbështetëja
Para McPherson me këmb stabilizues me stabilizatorë dhe amortizatorë me gaz.
Prapa Individualisht, multipoint lidhje stabilizator.

 

Frenat
Frenat Hidraulike, me qark të dyfishtë, diagonale, ABS me forcë te shprërndarjes në mënyrë elektronike EBD
Para Diskat me ftohje
Prapa Diskat

 

Suspensioni
Dimensioni i gomave A: 195/65R15 LRR, B: 195/65R15, C: 205/55R16, D: 205/55R16 ose 225/45R17, E: 195/65R15 ose 205/55R16 ose 225/45R17, F: 225/45R17
Goma rezerve Tire Mobility Kit (set per riparimin e gomave te demtuara)

Specifikimi

Emisioni - konsumimi i karburantit

Motorri 1.4 CVVT Benzin 1.6 GDI Benzin 1.4 CRDi Dizel 1.6 CRDi Dizel
Kombinimet e gomave A: 195/65R15 LRR, B: 195/65R15, C: 205/55R16, D: 205/55R16 ose 225/45R17, E: 195/65R15 ose 205/55R16 ose 225/45R17
Ngasje jashte qytetit (l/100 km) 4.9 (B), 4.8 (C), 4.6 (A-ISG), 4.8 (C-ISG) 4.7 (B), 4.9 (D), 4.8 (B-A/T), 4.9 (D- DCT ), 4.4 (A-ISG), 4.5 (C-ISG) 3.5 (B), 3.8 (D), 3.6 (A-ISG), 3.7 (C-ISG ) 3.6 (B), 3.7 (D), 4.5 (E-A/T), 3.5 (A-ISG), 3.6 (C-ISG)
Ngasje e kombinuar (l/100 km) 6.0 (B), 6.1 (C), 5.6 (A-ISG), 5.8 (C-ISG) 5.8 (B), 6.1 (D), 6.0 (B-A/T), 6.1 (D- DCT), 5.2 (A-ISG), 5.4 (C-ISG) 4.1 (B), 4.3 (D), 4.0 (A-ISG), 4.2 (C-ISG) 4.0 (B), 4.1 (D), 5.5 (E-A/T), 3.7 (A-ISG), 3.6 (C-ISG)
Ngasje ne qytet (l/100 km) 7.9 (B), 8.4 (C), 7.2 (A-ISG), 7.4 (C-ISG) 7.8 (B), 8.0 (D), 7.8 (B-A/T), 8.0 (D- DCT), 6.6 (A-ISG), 6.8 (C-ISG) 5.3 (B), 5.4 (D), 4.7 (A-ISG), 4.9 (C-ISG ) 4.7 (B), 4.8 (D), 7.2 (E-A/T), 4.1 (A-ISG), 4.2 (C-ISG)
CO2 emisioni (g/km) – komb. 139 (B), 143 (C), 130 (A-ISG), 143 (C-ISG) 135 (B), 140 (D), 137 (B-DCT), 140 (D- DCT), 119 (A-ISG), 124 (C-ISG) 109 (B), 114 (D), 105 (A-ISG), 109 (C-ISG) 104 (B), 108 (D), 145 (E-A/T), 97 (A-ISG), 100 (C-ISG)