KIA cee'd Sportswagon

KIA cee'd Sportswagon

Harroni brengat e perditeshme dhe hyni ne boten perplot me befasira me Ceed-in e ri. Plotesisht me dizajnin me te ri sportvagon qe eshte komponuar me funksionalitetin e perkryer dhe kualitetin e veqant.Ky eshte automobile i udhetimeve te gjata, blerjeve javore dhe aventurave te perditeshme. Gjeneraten e re e karakterizojn origjinaliteti, luksuzi dhe komoditeti i gjitheaneshem.Ketu nuk ka rutin. Miresevini ne boten e inovacioneve.

KIA cee'd Sportswagon
Katalog Përfaqësuesit

Dukje

Dukja e jashtme

E ZEZË (1K)
NGJYRË HIRI DARK GUN (E5B)
INFRA E KUQE (AA9)
MATRIX KAFE (J5N)
PLANET KALTËR (D7U)
SPACE KALTËR (J3U)
BEZHË SAND TRACK (D5U)
BEZHË SIRIUS (AA3)
NGJYRË HIRI MACHINE (9S)
E BARDHË (WD)
Ngjyrë të zgjidhni

Specifikimi

Motorri

Motorri 1.4 CVVT Benzin 1.6 GDI Benzin 1.4 CRDi Dizel 1.6 CRDi Dizel
Lloji i motorit Benzin, 4 cilindrik Benzin, 4 cilindrik Dizel, 4 cilindrik Dizel, 4 cilindrik
Vellimi i motorit (ccm) 1.396 1.591 1.396 1.582
Fuqia maksimale
(KF/kW me o/min)
73,2 / 100 ~ 5.500 99 / 135 ~ 6.300 66 / 90 ~ 4.000 81 / 110 ~ 4.000 »ECO«
94 / 128 ~ 4.000 »HP«
Casti i rotacionit maksimal
(Nm me o/min)
137 / 4.200 165 / 4.850 220 / 1.500 – 2.750 260 / 1.900 – 2.750
Shpejtesia maksimale e vetures (km/h) 182 M/T: 195 | DCT: 195 M/T: 170 M/T  »HP«: 197
M/T »ECO«: 185
A/T  »HP«: 186
A/T »ECO«: 180

Specifikimi

Dimenzionet dhe specifika tjera

Dimensionet e jashtme (mm)  
Gjatesia 4.505
Gjeresia 1.780
Lartesia 1.485, 1.480 (LRR)
Distanca mesboshtore 2.650
Distanca mes rrotave (para/ prapa) 1.563 (195/65 R15 – rrota çeliku), 1.553 (205/55 R16 – rrota çeliku), 1.555 (205/55 R16 – rrota lehtë), 1.549 (225/45 R17 – rrota lehtë)
1.571 (195/65 R15 – rrota çeliku), 1.561 (205/55 R16 – rrota çeliku), 1.563 (205/55 R16 – rrota lehtë), 1.557 (225/45 R17 – rrota lehtë)
Lëshimi (para / prapa) 900 / 955

 

Motorri 1.4 CVVT Benzin 1.6 GDI Benzin 1.4 CRDi Dizel 1.6 CRDi Dizel
Pesha e automjetit te zbrazet (kg) (i projektuar per ngasje nga vozitesi me peshe 75 kg) 1.308 - 1428 M/T: 1.316 – 1.445
DCT: 1.348 – 1.472
1.411 – 1.538 M/T: 1.420 – 1.547
A/T: 1.441 – 1.563
Pesha maksimale e lejuar e automjetit (kg) 1.820 1.820 (M/T)
1.850 (DCT)
1.910 1.920 (M/T)
1.940 (A/T)
Hapesira e bagazhit (l) 528 l – 1.642 l
Rezervoari i karburantit (l) 53
Radiusi minimal i rrotullimeve (m) 5,17

Specifikimi

Mbështetëja

Mbështetëja
Para McPherson me këmb stabilizues me stabilizatorë dhe amortizatorë me gaz.
Prapa Individualisht, multipoint lidhje stabilizator.
Drejtimi Listela dhëmbzor, MDPS – Drejtues elektrik servo

 

Frenuesit
Frenat Hidraulike, me qark të dyfishtë, diagonale, ABS me forcë te shprërndarjes në mënyrë elektronike EBD
Para Diskat me ftohje
Prapa Diskat

 

Suspensioni
Dimensioni i gomave A: 195/65R15 LRR, B: 195/65R15, C: 205/55R16, D: 205/55R16 ose 225/45R17, E: 195/65R15 ose 205/55R16 ose 225/45R17, F: 225/45R17
Goma rezerve Tire Mobility Kit (set per riparimin e gomave te demtuara)

Specifikimi

Emisioni - konsumimi i karburantit

Motorri 1.4 CVVT Benzin 1.6 GDI Benzin 1.4 CRDi Dizel 1.6 CRDi Dizel
Kombinimet e gomave A: 195/65R15 LRR, B: 195/65R15, C: 205/55R16, D: 205/55R16 ose 225/45R17, E: 195/65R15 ose 205/55R16 ose 225/45R17, F: 225/45R17
Ngasje jashte qytetit (l/100 km) 5.3 (B), 5.3 (C), 5.2 (A-ISG), 5.3 (C-ISG) 5.1 (B), 5.2 (D), 5.1 (B-DCT), 5.3 (D- DCT ), 4.9 (A-ISG), 5.0 (C-ISG), 5.1 (F-ISG) 3.9 (B), 3.9 (D), 3.8 (A-ISG), 3.9 (C-ISG) 3.9 (B), 4.0 (D), 4.6 (E-A/T), 3.8 (A-ISG), 4.0 (D-ISG)
Ngasje e kombinuar (l/100 km) 6.5 (B), 6.6 (C), 6.1 (A-ISG), 6.2 (C-ISG) 6.3 (B), 6.5 (D), 6.3 (B-DCT), 6.4 (D- DCT), 5.9 (A-ISG), 6.0 (C-ISG), 6.1 (F-ISG) 4.4 (B), 4.5 (D), 4.2 (A-ISG), 4.3 (C-ISG) 4.3 (B), 4.5 (D), 5.6 (E-A/T), 4.2 (A-ISG), 4.4 (D-ISG)
Ngasje ne qytet (l/100 km) 8.6 (B), 8.8 (C), 7.6 (A-ISG), 7.7 (C-ISG) 8.2 (B), 8.6 (D), 8.2 (B-DCT), 8.5 (D-DCT), 7.4 (A-ISG), 7.5 (C-ISG), 7.8 (ISG-F) 5.4 (B), 5.4 (D), 5.0 (A-ISG), 5.0 (C-ISG) 5.1 (B), 5.3 (D), 7.5 (E-A/T), 5.0 (A-ISG), 5.3 (D-ISG)
CO2 emisioni (g/km) – komb. 145 (B), 148 (C), 136 (A-ISG), 140 (C-ISG) 141 (B), 146 (D), 141 (B-DCT), 144 (D- DCT), 131 (A-ISG), 134 (C-ISG), 138 (F-ISG) 113 (B), 117 (D), 109 (A-ISG), 112 (C-ISG) 113 (B), 117 (D), 149 (E- A/T), 110 (A- ISG), 116 (D- ISG)