KIA pro_cee\'d

Shikimi i juaj me kenaqesi do te veshtroj neper mes siluetes dinamike me dritaren atraktive te drejtuar larte. Vereni me guxim dizajnimin, dritat prapa LED impressive, te cilat bashkohen me profilin anesor. E gjithe kjo ju orienton ne vozitjen sa me dinamike dhe sportive.

Kia pro_cee'd I RI
Katalog Përfaqësuesit

Dukje

Ngjyrat

E BARDHË (WD)
ARGJEND (9S)
NGJYRË PORTOKALLI TECHNO (D2A)
E KUQE (AA1)
KALTËR (D7U)
E ZEZË (1K)
Ngjyrë të zgjidhni

Pronat

Përmbledhje

EXTERIORI

Harroni kufijtë tradicional dhe ndryshoni mënyrën e të menduarit. Njihuni me pro_ceed-in 3-dyersh, filozofinë e tij të thjeshtë, dizajnin dhe individualitetin.

Pro_ceedi 3-dyersh është i thurur me teknologjinë modern dhe ju garanton kënaqësi maksimale gjatë vozitjes.

INTERIORI

Brendësia në moment krijon atmosferën e komfortit të plotë përmes ulësve ergonome, materialit me cilësi të lartë dhe me një përfundim elegant të punimit.

PAKOT E PAJISURA

Pro_ceed tërheq vëmendje, si me pamjen e jashtme dinamike, ashtu edhe me brendësi elegante. Brendësia e cilësisë së lartë më zgjedhje të pasura për përshtatje të plotë sipas stilit personal dhe dëshirave të konsumatorit.

KOMFORTI

Për kënaqësi pa kufi kujdesen shtesat e shumta teknologjike. Llogaritja se a do të jetë vetura pa karburant deri te stacioni i ardhshëm, manevra të pakujdesshme në parking dhe freni i dorës – të gjitha këto janë të kaluara.

PERFORMANSAT

Pa marrë parasysh se a preferoni motorë dizel apo benzin, pro_ceed JU garanton motor të punuar me cilësi të lartë me fuqi duke filluar nga 66 kW (90 KF) deri 96 kW (135 KF).

Te gjithë motorët mund të mburren me harxhime shumë të vogla të derivative e cila mund të zvogëlohet edhe më tej me sistemin ISG start/stop.

SIGURIA

Besimi nuk është çështje e pamjes, por e vlerave të brendshme. Nga pjesa e jashtme atraktive e pro_ceed-it të ri qëndron baza masive e trupit.

Pro_ceed është i pajisur me shtojca të shumta elektronike të sigurisë për ndalim aktiv të aksidenteve. Si edhe paraardhësi i tij 5-dyersh nga familja e Ceed, pro_ceed gjithashtu me meritë ka fituar 5 yje në testin Euro NCAP.

PËRSHTATJA

Pro_ceed që në pakon bazë është shumë i pajisur. Mësoni se si mund ti plotësoni nevojat tuaja nga më të ndryshmet dhe dëshirat siç janë joshja, avanturizmi, përshtatja dhe stili sportiv?

Pronat

Exteriori

I DIZAJNUAR PËR TË IMPRESIONUAR

Pamja juaj do të kalojë me kënaqësi përmes siluetës së tij dinamike me dritaren atraktive e të thjeshtë e drejtuar lart.

Vëni re dritat e pasme impresionuese LED të dizajnuara me kurajo të cilat bashkohen me profilin muskuloz anësor. E gjithë kjo na sugjeron vozitje sportive dhe dinamike.

Fellne alumini 17 inçësh 225/45 R17

Pro_ceed që në pakon bazë është shumë i pajisur. Mësoni se si mund ti plotësoni nevojat tuaja nga më të ndryshmet dhe dëshirat.

MASKA E PARMË ATRAKTIVE

Ndieni kënaqësinë në çdo kthesë. Fuqia mrekulluese e heçbekut tredyersh është i dukshëm nga të gjitha këndët e shikimit. Posaqërisht vihen në pah maska e parme atraktive e motorit e ashtuquajtur . »tiger grille«.

DRITAT E PARA DINAMIKE

Dritat e para dinamike me elemente ditore LED. Ky është fillimi i udhëtimit tuaj më të mirë, ndërsa në të ju dërgon pro_ceedi i ri.

Pronat

Interiori

TEKNOLOGJIA INTELIGJENTE

Vozitja me buzëqeshje në fytyrë paraqet markën e tij të mbrojtur. Pro_ceed frymëzon me zgjedhjen e pasur të teknologjive inteligjente të cilat nuk i shohim në veturat e këtij segmenti.

ULËSET ERGONOMIKE

Brendësia në moment krijon atmosferën e komfortit të plotë përmes ulësve ergonome, materialit me cilësi të lartë dhe me një përfundim elegant të punimit. Të dyja ulëset e para janë të dizejnuara ergonomikisht për kënaqësi të plotë.

ULËSET E PASME

Përshtatjen e tyre e mbush sistemi i cili mundëson lëvizje të thjeshtë para hyrjes në ulëse e pasme.

DORËZAT NË DERË

Dizajn i posaqëm në shërbimin e funksionalitetit.

Pronat

Shumë e pajisjeve

PAKOT E PAJISJEVE

Pro_ceed tërheq vëmendje, si me pamjen e jashtme dinamike, ashtu edhe me brendësi elegante.

Blerësit e pro_ceed mund ta zgjedhin një nga pesë pakot bazë të pajisjeve:
Seritë LX dhe EX, opcioni EX dhe paketat premium me ulëse të lëkurës dhe shtojca sportive.

PAKOJA SERIKE LX
(NGJYRA E ZEZË)

Pro_ceed ne versionin e zi klasik:
I thjeshtë dhe i sofistikuar me pamje të theksuar sportive.

Elementet bazë të pakos:

- Njëngjyrësh e zezë e pulltit
- Pëlhurë e zezë në ulëse
- Konsola e mesit me ngjyrë argjendi
- Dorëzat në dyer me ngjyrë argjendi

PAKOJA SERIKE LX
(NGJYRA E ZEZË)

Në pakon serike EX ofrohet në brendësi në ngjyrën e zezë me elemente kontrasti në pëlhurë për ulëse.

Elementet bazë të pakos:

- Njëngjyrësh e zezë e pulltit
- Pëlhurë e zezë në ulëse
- Konsola e mesit me ngjyrë argjendi
- Dorëzat në dyer me ngjyrë argjendi

PAKOJA OPSIONALE EX
((NGJYRA E ZEZË)

Pakoja opsionale EX përfshinë detaje të punuara në ngjyrën e zezë me shkëlqim të pëlhurës së ulëseve.

Elementet bazë të pakos:

- Njëngjyrësh e zezë e pulltit
- Pëlhurë e zezë në ulëse
- Konsola e mesit me ngjyrë të zezë të shëndritshme
- Dorëzat në dyer dhe rrethi i ndërruesit me ngjyrë të zezë të shëndritshme

PAKOJA OPSIONALE EX 2
(NGJYRË HIRI – GURI)

Për përsosmëri stilistike dhe harmoni aty është pulti me ngjyrë hiri me pëlhurë të ulëseve me ngjyrë gri.

Elementet bazë të pakos:

- Njëngjyrësh hiri e pulltit
- Pëlhurë hiri në ulëse
- Konsola e mesit me ngjyrë të zezë të shëndritshme
- Dorëzat në dyer me ngjyrë të zezë të shëndritshme

PAKOJA OPSIONALE SPORTIVE EX
(NGJYRA E ZEZË)

Elementet e lëkurës ofrojnë atmosferë sofistikuese dhe mjaft sportive.

Elementet bazë të pakos:

- Njëngjyrësh e zezë e pulltit
- Ulëse lëkure me ngjyrë të zezë
- Konsola e mesit me ngjyrë të zezë të shëndritshme
- Dorëzat në dyer dhe rrethi i ndërruesit me ngjyrë të zezë të shëndritshme

Pronat

Rehati

KONDICIONERI/KLIMA

Një shkalle më të lartë rehatie ju garanton pajisje automatike e klimes dy zonale.

RRETHI I NDËRRUESIT ME NXEMJE

Zgjidhje ideale për ditë të ftohta.

DORËZA PËR NDËRRIMIN E SHPEJTËSICE NË NDËRRUES

Për ndërrim më të sigurt të shpejtësive pa larguar dorën nga ndërruesi.

HAPJE PËR VENTILIM (prapa)

Mund të rregullohet sipas nevojave te pasagjerit në ulëset e pasme.

PAPUQE ALUMINI

Shtojcë e obligueshme për vozitës sportiv.

KUTIA PARA VOZITËSIT

E shumëanëshme dhe me funksion të fothjes.

FRENI AUTOMATIK I PARKINGUT

Harroni në frenin klasik të dorës sepse të pro_ceed është i nevojshëm vetëm prekja e tastit (opsion).

LIDHJET AUX, IPOD dhe USB

Mundësojnë lëshuraje të lehtë të muzikës nga pajisjet e jashtme.

Pronat

Performansat

ZGJEDHNI LOJTARIN TUAJ

Pa marrë parasysh se a preferoni motorrë dizel apo benxin, pro_ceed gjithmonë ju garanton motorrë teknologjik të punuar në mënyrë superiore me fuqi nga 66 kW (90 KF) deri 96 kW (135 KF).

Të gjithë motorrët mund të mburren me nivel shumë të vogël të kosnumit të karburantit gjë e cila mund të zvogëlohet edhe më shumë me sistemin ISG start/stop.

MOTORËT DIZEL

1.4 litërsh katër cilindor VGT
(66 kW/90 KF)

Konsumi mesatar i derivatit nga 4.1/100 km dhe momenti më i madh i rrotullimit nga 220 Nm gjatë 1500 dhe 2750 0/min me emision CO2 prej 105 g/km.


1.6 litërsh katër cilindor MPI
(73 kW/100 KF)

Motor dizel me emision të ulët të CO2 prej vetëm 97 g/km. Me nivelin e ulët të emisionit vjen edhe konsumi i ulët i karburanit prej 3.7 l/100 km me pakon EcoDynamics. Momenti i rrotullimit arrin 260 Nm gjatë 1.900 dhe 2.750 o/min.

MOTORËT BENZIN

1.4 litërsh katër cilindor mpi
(73 kW/100 KF)

Arrinë 137 Nm rrotullime nga 4200 o/min me konsum të derivatit prej mesatarisht 5.6 l/100 km. Emisioni mesatar i CO2 arrin në 130g/km (ISG).


1.6 litërsh katër cilindor GDI
(99 kW/135 KF)

Motori më modern benzin me sistem kontrolli të ndryshueshëm arrin 165 Nm rrotullime gjatë 4850 o/min me konsum mesatar të derivatit nga 5.2l/100 km dhe emisione të CO2 me pakon EcoDynamics në shifrën minimale prej 119 g/km.

NDRYSHUESI I SHPEJTËSISË

Të gjitha versionet e motorëve të pro_ceed janë të pajisur me ndërrues 6-shkallor manual apo 6-shkallor automatik.

NDËRRUES ME KOPLLUNG TË DYFISHTË (DCT)

Për të gjithë dashamirët teknik këtu është ndërruesi i parë i KIA-s me kopllung të dyfishtë, jashtëzakonisht i shpejtë dhe me veprim të qetë si dhe konsum ekonomik. Ndërruesi me kopllung të dyfishtë është i dedikuar për motorin 1.6 litërsh benzin GDI me 99 kW (135 KF).

Ndërruesi automatik me kollung të dyfishtë vjen me mundësinë e ndërrimit manual të shpejtësive në dorëzën e timonit.

Pronat

Siguri

BESIMI NUK ËSHTË ÇËSHTJE E PAMJES, POR VLERAVE TË BRENDSHME

Pro_ceed shquhet për sistemet superiore të sigurisë në krye me karoserinë e ndërtuar nga çeliku shumë i fortë.

Siguria e pakompromis vazhdon me gjashtë jastëk ajri – dy përpara, dy naësorë dhe dy perde ajrore. Të gjithë sistemet e sigurisë janë testuar me legjislacionin e sigurisë evropiane.

HAC (Hill Start Assist Control)

Sistemi për ndihmë gjatë vozitjes në përpjetëse automatikisht mban presionin e frenimit dy sekonda pas zhvendosjes së këmbës nga papuqja e frenit përmes së cilës ndihmon në nisje të asaj përpjetëse.

SISTEMI I PARALAJMËRIMIT PËR KALIMIN NË SHIRITIN TJETËR TË RRUGËS (LDW)

Kjo nuk është alternativë për pauzë të kafes! Ky është sistem i cili paralajmëron dhe ndihmon kur vozitësi është i lodhur. Funksionon ashtu që aktivizohet sinjali zanor kur vetura fillon të dalë në anën e kundërt të shiritit.

TEKNOLOGJI FASCINUESE E NDRIQIMIT

Pro_ceed është në versionin EX dhe GT i pajisur me drita me ndihmën e të cilave e gjithë kthesa është e ndriquar sepse dritat lëvizin në përputhje me lëvizjen e timonit, peshën e automjetit dhe shpejtësinë. Teknologjinë moderne e prezantojnë dritat e para ksenon me rreze adaptive të dritës e cila ndihmon në përmirësimin e shikueshmërisë.

TEKNOLOGJI FASCINUESE E NDRIQIMIT

Pro_ceed është në versionin EX dhe GT i pajisur me drita me ndihmën e të cilave e gjithë kthesa është e ndriquar sepse dritat lëvizin në përputhje me lëvizjen e timonit, peshën e automjetit dhe shpejtësinë. Teknologjinë moderne e prezantojnë dritat e para ksenon me rreze adaptive të dritës e cila ndihmon në përmirësimin e shikueshmërisë.

Pronat

Praktike

SISTEMI I NISJES SË VETURËS PA QELËS

Pse ta kërkoni qelësin e veturës tuaj kur ky qelës intelegjent gjatë gjithë kohës mund të jetë në xhepin tuaj. Sistemi Smart key & Button Start ju mundëson që me prekjen e dorëzës së derës menjëherë të hapni automjetin tuaj, ndërsa me shtypjen e tastit ndizet motori i pro_ceed-it tuaj.

KAMERA PËR VOZITJE PRAPA

Shërben për parkim prapa më të sigurt dhe të thjeshtë.

NAVIGACIONI SATELITOR

Sistem navigacion i përparuar me ekran 7-inçësh i cili tregon informacione të ndryshme rrugore.

MATËS SERIAL

Të punuar me stil dhe të pashëm.

Specifikimi

Motorri

Motorri 1.4 CVVT Benzinë 1.6 GDI Benzinë 1.4 CRDi Naftë 1.6 CRDi Naftë
Lloji i motorit Benzinë​​, 4 cilindër Benzinë​​, 4 cilindër Naftë​​, 4 cilindër Naftë​​, 4 cilindër
Permasa e punes (ccm) 1.396 1.591 1.396 1.582
Fuqia maksimale
(kW/KF me o/min)
73,2 / 100 ~ 5.500 99 / 135 ~ 6.300 66 / 90 ~ 4.000 81 / 110 ~ 4.000 »ECO«
94 / 128 ~ 4.000 »HP«
Casti i rotacionit maksimal (Nm me o/min) 137 / 4.200 165 / 4.850 220 / 1.500 – 2.750 260 / 1.900 – 2.750
Shpejtesia maksimale e vetures (km/h) 182 M/T: 195 | DCT: 195 M/T: 170 M/T: 197
A/T: 190

Specifikimi

Dimensionet

Dimensionet
Dimensionet e jashtme (mm)  
Gjatesi 4.310
Gjeresi 1.780
Lartesi 1.430
Distanca mesboshtore 2.650
Distanca në mes të rrotave (para / prapa) 1.563 (195/65 R15), 1.553 (205/55 R16), 1.555 (205/55 R16), 1.549 (225/45 R17)
1.571 (195/65 R15), 1.561 (205/55 R16), 1.563 (205/55 R16), 1.557 (225/45 R17)
Dalë (para / prapa) 900 / 760

 

Motorri 1.4 CVVT Benzinë 1.6 GDI Benzinë 1.4 CRDi Naftë 1.6 CRDi Naftë
Pesha e automjetit te zbrazet (kg) (no udhëtarëve) 1.109 M/T: 1.117
DCT: 1.146
1.212 M/T: 1.225
A/T: 1.235
Pesha maksimale e lejuar (kg) 1.820 1.820 (M/T)
1.850 (DCT)
1.910 1.920 (M/T)
1.940 (A/T)
Hapesira e bagazhit (l) 380 – 1.225 l
Rezervoari i karburantit (l) 53
Rrezja minimale e kthesës (m) 5,17

Specifikimi

Mbeshtetja

Mbeshtetja
Para McPherson me këmbët stabilizator dhe balestrat gazit
Prapa Multilink - dy tërthor dhe një udhëzon gjatësisë udhëzim në çdo anë. Balestrat gazit dhe stabilizator rrotullim
Drejtuesit MDPS drejtues elektrike pushtet-asistuar progresive

 

Frenimi
Frenimi Hidraulike, qark të dyfishtë, diagonale; ABS me EBD elektronike forcë frenave shpërndarjes
Para Diskat me ftohje
Prapa Disqet

 

Goma dhe rrota
Dimensioni i gomave 195/65R15 LRR, 195/65R15, 205/55R16, 205/55R16 ili 225/45R17, 195/65R15 ili 205/55R16 ili 225/45R17, 225/45R17
Madhësia dhe gomave Instant mobility kit

Specifikimi

Konsumimi i karubrantit dhe emisioni CO2

Motorri 1.4 CVVT Benzinë 1.6 GDI Benzinë 1.4 CRDi Naftë 1.6 CRDi Naftë
Konsumi i karburantit Standard (l/100 km)
(15“ rrota)
6,0 5,8 (M/T) / 6,0 (DCT) 4,1 4,0 (M/T - LO) / 5,5 (A/T - LO)
4,1 (M/T - HI / 5,5 (A/T - HI)
Emisioni Standard (CO2 (g/km))
(15“ rrota)
139 135 (M/T) / 137 (DCT) 109 104 (M/T - LO) / 145 (A/T - LO)
109 (M/T - HI / 145 (A/T - HI)
EcoDynamics e konsumit të karburantit (l/100 km)
(Transmetim, 15“ rrota)
5,6 5,2 (M/T) 4,0 3,7 (M/T)
Emisionet e EcoDynamics (CO2 (g/km))
(Transmetim, 15“ rrota)
130 119 (M/T) 105 97 (M/T)