KIA Sportage

KIA Sportage

Të përgatitur për befasira të mëdha? Tipi i ri i Kia Sportage, vetura urbanistike me ambicie sportive të pamposhtura. E guximshme, e shkathët dhe jashtëzakonisht e bukur. Kjo është vetura KIA që tërheq shikimet e panumërta.

KIA Sportage

Dukje

Ngjyrat

Ngjyrë të zgjidhni

Specifikimi

Motorri

Motorri 1.6 GDI (2WD) 2.0 CVVT (2WD, 4WD) 1.7 CRDi (2WD) 2.0 CRDi (2WD, 4WD)
Lloji i motorit Benzin, Gamma Benzin, Theta II 2.0 Dizel, U2 DOHC Dizel, R-2.0
Permasa e punes (ccm) 1.591 1.998 1.685 1.995
Fuqia maksimale
(KF/kW me o/min)
99 / 6.300 120 / 6.200 85 - 4.000 100 kW - 4.000
135 kW - 4.000 »HP«
Casti i rotacionit maksimal
(Nm me o/min)
164 / 4850 194 / 4.600 260 - 1250 ~ 2750 100 kW: 320 / 1.800-2.500;
373 / 2.000-2.500 (A/T);
135 kW: 383 / 1.800-2.500;
392 / 2.000-2.500 (A/T)
Shpejtesia maksimale e vetures (km/h) 178 2WD:184 (182 A/T)
4WD:182 (180 A/T)
173 100 kW: 181 (2WD), 184 (4WD); 181 (A/T); 135 kW: 194; 195 (A/T)
Shejtesia nga 0 do 100 km/h (s) 11,1 2WD:10,4 (10,6 A/T)
4WD:10,6 (11,2 A/T)
12,3 100 kW: 10,8 (2WD),
11,3 (4WD); 12,1 (A/T);
135 kW: 9,8; 9,8 (A/T)

Specifikimi

Dimenzionet

Dimenzionet
Dimensionet e jashtme (mm)  
Gjatesi 4.440
Gjeresi 1.855
Lartesi 1.645 (1.635 me mbajtese te kulmit)
Distanca mesboshtore 2.640

 

Motorri 1.6 GDI (2WD) 2.0 CVVT (2WD in 4WD) 1.7 CRDi (2WD) 2.0 CRDi (2WD in 4WD)
Pesha e automjetit te zbrazet (kg) (i projektuar per ngasje nga vozitesi me peshe 75 kg) max 1.502 (1.380 min) 2WD: max 1.492 (1.380 min),
A/T: max 1.508 (min 1.397);
4WD: max 1.561 (min 1.450);
A/T: max 1.580 (min 1.469)
max 1.612 (1.490 min) 2WD: max 1.610 (min 1.458),
A/T: max 1.679 (min 1.525);
4WD: max 1.754 (min 1.600),
A/T: max 1.787 (min 1.676)
Pesha maksimale e lejuar (kg) 1.830 2WD: 1.980; 4WD: 2.030 1.940 max 1.754 (min 1.600),
A/T: max 1.787 (min 1.676)
Hapesira e bagazhit (l) 740 (564 / 1353 po VDA)
Rezervoari i karburantit (l) 58

Specifikimi

Mbeshtetja

Mbeshtetja
Para Mbajtës trekëndor i poshtëm dhe i lartë, susta spirale dhe amortizatorë me gas
Prapa Multilink, susta spirale dhe amortizatorë me ga

 

Frenimi
Frenimi Sistemi i dyfishtë hidraulik i frenimit me sforcues
Para / Prapa Diskat me ftohje / Diska

 

Suspensioni
Dimensioni i gomave 215/70 R16, 225/60 R17 (kombinacija A)
215/70 R16, 225/60 R17, 235/55 R18 (kombinacija B)

Specifikimi

Konsumimi i karubrantit dhe emisioni CO2

Motorri 1.6 GDI (2WD) 2.0 CVVT (2WD in 4WD) 1.7 CRDi (2WD) 2.0 CRDi (2WD in 4WD)
Konsumimi (l/100 km) - Dimensioni i gomave:
   215/70 R16, 225/60 R17 (A)
   215/70 R16, 225/60 R17, 235/55 R18 (B)
Ngasje jashte qytetit (l/100 km) 6,0 (ISG 5,8) - (A) 2WD 6,1(A), 4WD 6,3(A)
2WD 6,2(B), 4WD 6,5(B)
[2WD 6,4(A)], [4WD 6,8(A)]
[2WD 6,4(B)], [4WD 7,0(B)]
4,8 (ISG 4,8) - (A)
5,0 (ISG 5,0) - (B)
2WD 4,9(A), 4WD 5,1(A)
2WD 5,1(A/HP), 4WD 5,4(B)
2WD 5,2(B), [4WD 5,8(A)]
[2WD 5,1(B/HP)], [4WD 5,9(B)]
Ngasje e kombinua (l/100 km) 6,8 (ISG 6,4) – (A) 2WD 7,5(A), 4WD 7,6(A)
2WD 7,6(B), 4WD 7,9(B)
[2WD 7,9(A)], [4WD 8,2(A)]
[2WD 8,0(B)], [4WD 8,4(B)]
5,3 (ISG 5,2) - (A)
5,6 (ISG 5,4) - (B)
2WD 5,5(A), 4WD 5,7(A)
2WD 5,9(A/HP), 4WD 6,0(B)
2WD 5,9(B), [4WD 6,9(A)]
[2WD 5,9(B/HP)], [4WD 7,0(B)]
Ngasje ne qytet (l/100 km) 8,2 (ISG 7,5) – (A) 2WD 9,8(A), 4WD 9,9(A)
2WD 9,9(B), 4WD 10,3(B)
[2WD 10,4(A)], [4WD 10,6(A)]
[2WD 10,7(B)], [4WD 10,8(B)]
6,3 (ISG 6,0) - (A)
6,6 (ISG 6,3) - (B)
2WD 6,6(A), 4WD 6,8(A)
2WD 7,2(A/HP), 4WD 7,0(B)
2WD 7,0(B), [4WD 8,7(A)]
[2WD 7,1(B/HP)], [4WD 8,9(B)]
CO2 emisioni (g/km) – komb. 158 (ISG 149) – (A) 2WD 177(A), 4WD 181(A)
2WD 180(B), 4WD 188(B)
[2WD 187(A)], [4WD 195(A)
[2WD 190(B)], [4WD 200(B)
139 (ISG 135) - (A)
147 (ISG 143) - (B)
2WD 147(A), 4WD 149(A)
2WD 154(A/HP), 4WD 156(B)
2WD 153(B), [4WD 179(A)]
2WD 155 (B/HP), [4WD 183(A)]

 

Galeri

Dukja e jashtme

Dukja e brendëshme

Dukje

Dukja e jashtme

Ngjyrë të zgjidhni

KIA Sportage

Oferta akcionale