Kia. Prva v kakovosti.

Kia je prva nepremijska znamka v zadnjih 27 letih, ki je zmagala v raziskavi J. D. Power o celostni kakovosti vozil. Izjemna nagrada dokazuje, da Kia zares prinaša največ avta za vaš denar. Zmagovalna kakovost je tudi razlog, zakaj lahko naša znamka ponudi 7-letno tovarniško garancijo, najdaljšo v Evropi. Z neverjetnim financiranjem odpeljite svojo Kio in doživite resnično brezskrbnost.

Novi Kia Sportage - akcijska ponudba

Kia Sportage

„Kia Sportage je najbolj zanesljiv v svojem razredu, z že drugo zaporedno zmago v kategoriji ‘kompaktni športni terenec’.”,
Študija J. D. Power o zanesljivosti vozil, 2017, Nemčija

že za 126 EUR/mesec

NAROČITE KATALOG
Novi Kia Stonic - akcijska ponudba

Kia Stonic

Novi Kia Stonic je poln vsebine. Svoje ostre horizontalne linije in temu nasprotne umirjene oblike zlije v izjemen, izstopajoč videz. Stonic doživetje ceste znova izpolni z užitkom.

že za 94 EUR/mesec

NAROČITE KATALOG
Novi Kia cee'd - akcijska ponudba

Kia cee'd

„Cee'd je več kot 100.000 kilometrov prevozil skoraj brez napake. Z mešanico vzdržljivosti in 7-letnega jamstva Kia zagotavlja paket brezskrbnosti.“,Auto Bild, 2016, Hrvaška

že za 83 EUR/mesec

NAROČITE KATALOG
Novi Kia Rio - akcijska ponudba

Kia Rio

Drzni novi Kia Rio je zasnovan za užitke na cesti. Zložljivi zadnji sedeži in prostorna kabina nudijo vso vsestranskost, ki jo potrebujete, medtem ko vam pametne funkcije, namenjene povezljivosti, omogočajo najrazličnejše načine, na katere lahko ostanete povezani.

že za 75 EUR/mesec

NAROČITE KATALOG
Novi Kia Niro Hybrid - akcijska ponudba

Kia Niro Hybrid

Predstavljamo novi hibridni križanec Kia Niro. S tem avtom boste doživeli najboljše iz sveta modernih križancev: kompaktno zunanjost, prostorno in prefinjeno notranjost - vse popolnoma usklajeno z najboljšimi lastnostmi pravega hibrida.

že za 163 EUR/mesec

NAROČITE KATALOG
Nova Kia Optima Sportswagon - akcijska ponudba

Kia Optima Sportswagon

Nova Optima Sportswagon je z moderno, gladko in v tehničnem smislu izjemno karoserijsko podobo prispodoba futurizma. Naložena z inovativnimi pripomočki, napredno varnostno in udobnostno tehnologijo je idealen partner za vse vaše aktivnosti.

že za 167 EUR/mesec

NAROČITE KATALOG

Kio sem že imel in z njo sem bil zelo zadovoljen. Po manjši prometni nesreči sem se odločil za nakup novega avtomobila. Ogledal sem si celotno modelno paleto in najbolj me je prepričal Kia cee'd. Odločitev je bila hitra in lahka – poleg super avta me je prepričala vaša akcija z brezobrestnim financiranjem.

- Boštjan Račič

Prejšnji avtomobil je bil že precej v letih. Nato sem opazil novega Sportaga. Čeprav sem Kio vozil prvič, je bila to ljubezen na prvi pogled. Jeziček na tehtnici je dokončno nagnila aktualna akcija z brezobrestnim financiranjem.

- Marjan Nagode

Kia. Prva v kakovosti.

Kdor želi proizvajati vrhunsko kakovost, mora biti skoraj obseden z njo. Jo opazovati, predvidevati, nadzorovati, sanjati, občudovati, zasledovati.

SPOZNAJ KIA KAKOVOST