Prezentimi Galeria Specifikimet
Prezentimi Galeria Specifikimet

Kia Ceed SPECIFIKIMET

DIMENSIONET E JASHTME

Motori

 
1.0 T-GDi
1.4 MPI
1.4 T-GDI
1.6 TCI Low Power
1.6 TCI High Power
Lloji i motorit
Benzinë, 3 cilindrik
Benzinë, 4 cilindrik
Benzinë, 4 cilindrik
Diesel, 4 cilindrik
Diesel, 4 cilindrik
Vëllimi i punës (ccm)
998
1.368
1.353
1.598
1.598
Fuqia maksimale (kW (hp) në rpm)
88,3 (120) / 6.000
73 (100) / 6.000
103 (140) / 6.000
85 (115) / 4.000
100 (136) / 4.000
Numri i rrotullimit maksimal (Nm në rpm)
171 / 4.000
134 / 3.500
242 / 1.500 - 3.200
280 / 1.500 - 2.750
280 / 1.500 - 3.000
Shpejtësia maksimale e automjetit (km / h)
190
183
MT / ISG: 210;
DCT / ISG: 206
MT / ISG: 192;
DCT / ISG: 192
MT / ISG: 200,
DCT / ISG: 200
Përshpejtimi nga 0 në 100 km / h (s)
10,9
/
MT / ISG: 8,6;
DCT / ISG: 8,9
MT / ISG: 10,5;
DCT / ISG: 10,5
MT / ISG: 9,8,
DCT / ISG: 9,8

Konsumi dhe emetimet

 
1.0 T-GDi
1.4 MPI
1.4 T-GDI
1.6 TCI Low Power
1.6 TCI High Power
CO2 emisionet (g/km) – komb.
122 - 126
142 - 145
MT / ISG: 130 - 135,
DCT / ISG: 125 - 129
MT / ISG: 101 - 104,
DCT / ISG: 105 - 107
MT / ISG: 104 - 111,
DCT / ISG: 109 - 111
Vozitja e makinës jashtë zonës urbane (l/100 km)
4,6 – 4,9
5,3 – 5,4
MT / ISG: 4,9 – 5,0,
DCT / ISG: 4,8 – 5,0
MT / ISG: 3,6 – 3,7,
DCT / ISG: 3,8 – 3,9
MT / ISG: 3,7 – 4,0,
DCT / ISG: 4,0 – 4,1
Ngasja në vendbanim (l/100 km)
6,5
7,9 – 8,0
MT / ISG: 7,1 – 7,5,
DCT / ISG: 6,6 – 6,7
MT / ISG: 4,4,
DCT / ISG: 4,3 – 4,5
MT / ISG: 4,5 – 4,7,
DCT / ISG: 4,4 – 4,6
Vozitje e kombinuar (l/100 km)
5,3 – 5,5
6,2 – 6,4
MT / ISG: 5,7 – 5,9,
DCT / ISG: 5,5 – 5,7
MT / ISG: 3,9 – 4,0,
DCT / ISG: 4,0 – 4,1
MT / ISG: 3,9 – 4,3,
DCT / ISG: 4,2 – 4,3

Pesha

 
1.0 T-GDi
1.4 MPI
1.4 T-GDI
1.6 TCI Low Power
1.6 TCI High Power
Pesha e veturës së zbrazët(kg) (pa shofer)
1297
1260
MT / ISG: 1315,
DCT / ISG: 1345
MT / ISG: 1388;
DCT / ISG: 1415
MT / ISG: 1388;
DCT / ISG: 1415
Pesha maksimale e lejuar (kg)
1800
1760
MT / ISG: 1820,
DCT / ISG: 1850
MT / ISG: 1830 - 1880;
DCT / ISG: 1900
MT / ISG: 1880,
DCT / ISG: 1900

Përmasat

 
Dimensionet e brendëshme
Hapsira ebagazhit (l)
395 / 1.291
Rezervari për derivate
50
 
Dimensionet e jashtme
Gjatësia (mm)
4.310
Gjerësia (mm)
1.800
Lartësia (mm)
1.447
Distanca boshtore
2.650
Distanca midis rrotave të përparme (mm)
1573 (195/65R15),
1565 (205/55R16),
1559 (225/45R17)
Distanca midis rrotave të pasme (mm)
1581 (195/65R15),
1573 (205/55R16),
1567 (225/45R17)
Gjërsia e pjesës së përparme
880
Gjërsia e pjesës së përparme
780

Shasia

 
Gomat dhe rrota
Dimensionet e gomave dhe rrotave
1.0 T-GDI, 1.4 MPI: 195/65R15 (91H), 205/55R16 (91H), 225/45R17 (91W); 6.0x15x46, 6.5x16x50, 7.0x17x53
1.4 T-GDI: 195/65R15 (91H), 205/55R16 (91H), 225/45R17 (91W), 225/45R17 (91V); 6.0x15x46, 6.5x16x50, 7.0x17x53
1.6 TCI Low Power: 195/65R15 (91H), 205/55R16 (91H), 225/45R17 (91W); 6.0x15x46, 6.5x16x50, 7.0x17x53
1.6 TCI High Power: 195/65R15 (91H), 205/55R16 (91H), 225/45R17 (91W), 225/45R17 (91V); 6.0x15x46, 6.5x16x50, 7.0x17x53
Rrota rezervë
 
Frenat
Type
Hidraulike, me qark të dyfishtë, diagonale, ABS me forcë te shprërndarjes në mënyrë elektronike EBD
Përpara
Diskat me ftohje
Pas
Diskat
 
Suspensioni
Përpara
Këmbët McPherson me stabilizues dhe amortizatorë të gazit
Pas
Susta e torzionit
Menaxhimi-drejtimi
Timoni, drejtuesi Elektrike Progressive servo timon