Prezentimi Galeria Specifikimet
Prezentimi Galeria Specifikimet

Kia Ceed Sportswagon SPECIFIKIMET

DIMENSIONET E JASHTME

Motori

 
1.0 T-GDI
1.4 MPI
1.4 T-GDI
1.6 TCI Low Power
1.6 TCI High Power
Tipi i motorit
Benzinë, 3 cilindra
Benzinë, 4 cilindra
Benzinë, 4 cilindra
Dizel, 4 cilindra
Dizel, 4 cilindra
Vëllimi i punës (cc)
998
1.368
1.353
1.598
1.598
Fuqia maksimale (kW (hp) në rpm)
88,3 / 120 ~ 6.000
73 / 100 ~ 6.000
103 / 140 ~ 6.000
85 / 115 ~ 4.000
100 / 136 ~ 4.000
Çift rrotullimi maksimal (Nm në rpm)
172 / 1500 ~ 4.000
134 / 3.500
242 / 1.500 - 3.200
280 / 1.500 - 2.750
280 / 1.500 – 3.000
320 / 2000 - 2.250
Shpejtësia maksimale e mjetit (km / h)
190
183
MT / ISG: 210;
DCT / ISG: 206
192
200
Përshpejtimi nga 0 në 100 km / h (s)
10,9
/
MT / ISG: 8,8;
DCT / ISG: 9,1
10,7
/

Konsumi dhe emetimet

 
1.0 T-GDI
1.4 MPI
1.4 T-GDI
1.6 TCI Low Power
1.6 TCI High Power
CO2 emisionet (g/km) – komb.
122 - 126
142 - 145
MT / ISG: 130 - 135;
DCT / ISG: 125 - 129
MT / ISG: 101 - 104;
DCT / ISG: 105 - 107
MT / ISG: 104 - 111;
DCT / ISG: 109 - 111
Vozitja e makinës jashtë zonës urbane (l/100 km)
4,6 – 4,9
5,3 – 5,4
MT / ISG: 4,9 – 5,0;
DCT / ISG: 4,8 – 5,0
MT / ISG: 3,6 – 3,7;
DCT / ISG: 3,8 – 3,9
MT / ISG: 3,7 – 4,0;
DCT / ISG: 4,0 – 4,1
Ngasja në vendbanim (l/100 km)
6,5
7,9 – 8,0
MT / ISG: 7,1 – 7,5;
DCT / ISG: 6,6 – 6,7
MT / ISG: 4,4;
DCT / ISG: 4,3 – 4,5
MT / ISG: 4,5 – 4,7;
DCT / ISG: 4,4 – 4,6
Vozitje e kombinuar (l/100 km)
5,3 – 5,5
6,2 – 6,4
MT / ISG: 5,7 – 5,9;
DCT / ISG: 5,5 – 5,7
MT / ISG: 3,9 – 4,0;
DCT / ISG: 4,0 – 4,1
MT / ISG: 3,9 – 4,3;
DCT / ISG: 4,2 – 4,3

Pesha

 
1.0 T-GDI
1.4 MPI
1.4 T-GDI
1.6 TCI Low Power
1.6 TCI High Power
Pesha pa ngarkesë (kg) (pa shofer)
1334
1279
MT / ISG: 1352;
DCT / ISG: 1382
MT / ISG: 1425;
DCT / ISG: 1452
MT / ISG: 1425;
DCT / ISG: 1452
Pesha maksimale e lejueshme (kg)
1840
1800
MT / ISG: 1850;
DCT / ISG: 1880
MT / ISG: 1920;
DCT / ISG: 1940
MT / ISG: 1920;
DCT / ISG: 1940

Dimensione

 
Dimensionet e brendeshme
Volumi i bagazhit
625 / 1.694
Rezervari i karburantit
50
 
Dimensionet e jashtme
Gjatësia (mm)
4.600
Gjërsia
1.800
Lartësia
1.465
Distanca boshtore (mm)
2.650
Largësia midis rrotave në front (mm)
1573 (195/65R15), 1565 (205/55R16), 1559 (225/45R17)
Largësia-distanca midis rrotave të pasme (mm)
1581 (195/65R15), 1573 (205/55R16), 1567 (225/45R17)
Largësia, distanca në pjesën e përparme-frontale (mm)
880
Largësia, distanca në pjesën e pasme (mm)
1070

Prodhimi

 
Gomat dhe rrotat
Dimensionet e rrotave dhe gomavë
1.0 T-GDI, 1.4 MPI: 195/65R15 (91H), 205/55R16 (91H), 225/45R17 (91W); 6.0x15x46, 6.5x16x50, 7.0x17x53
1.4 T-GDI: 195/65R15 (91H), 205/55R16 (91H), 225/45R17 (91W), 225/45R17 (91V); 6.0x15x46, 6.5x16x50, 7.0x17x53
1.6 TCI Low Power: 195/65R15 (91H), 205/55R16 (91H), 225/45R17 (91W); 6.0x15x46, 6.5x16x50, 7.0x17x53
1.6 TCI High Power: 195/65R15 (91H), 205/55R16 (91H), 225/45R17 (91W), 225/45R17 (91V); 6.0x15x46, 6.5x16x50, 7.0x17x53
Rrota rezerv[
 
Frenat
Tipi
Hidraulike, dy-rrethore, diagonale; ABS me shpërndarje elektronike të forcës frenuese EBD.
Pjesa e përparme
Disqet
Pjesa e pasme
Disqet
 
Pezullimi dhe Transmetimi i Energjisë
Pjesa e përparme
McPherson këmbë me stabilizator dhe me amortizer te gazit
Pjesa e pasme
Dy udhëzues tërthor dhe një udhëzues gjatësor në secilën anë. Amortizatorët e goditjeve të gazit dhe stabilizuesit e rrotullimit.
Drejtimi, menaxhimi
Kontroll servo elektrik MDPS