DRIVE WISE

DRIVE WISE - TEKNOLOGJIA E MENÇUR E VOZITJES

Ne prezentojmeë VOZITJEN E MENÇUR: Një risi e re kushtuar makinës autonome dhe teknologjisë ndihmëse të vozitjes. Kjo platformë e re do të na mundësojë të futim inovacione të zgjuara të sigurisë për automjetet tona të reja dhe gjatë viteve të ardhshme, duke eliminuar shumë rreziqe të menjëhershme dhe ngarje stresi, duke ndryshuar mënyrën se si përjetoni Kia tuaj. Për ju, kjo do të thotë përmirësim i sigurisë rrugore dhe udhëtim më i lehtë me më shumë kënaqësi.

Sistemi i Paralajmërimit të Këndit të Vdekur + Sistemi për ndihmë gjatë lëvizjes mbrapa

Nëse nuk e shihni atë me sistemin paralajmërues të këndit të vdekur. Kjo teknologji e zgjuar monitoron këndin e vdekur dhe vizualisht ju paralajmëron në pasqyrat e pasme nëse makina tjetër është në qoshe të nkëndit të vdekur. Kur të ktheheni, sistemi rezervë ju paralajmëron nëse i afroheni automjetit. Ky sistem ju lejon të jeni më të relaksuar kur largoheni nga hapësira e parkimit.

Sistemi autonom i frenimit

Sistemi i frenimit autonom (1) ndihmon në shmangien e aksidenteve dhe kujdeset për sigurinë tuaj. Sensorët dhe kamerat për zbulimin e këmbësorëve dhe automjeteve rrugore paralajmërojnë nëse ekziston rreziku i përplasjes. Në rast se nuk reagoni me kohë, automjeti automatikisht frenon, dhe tenton që të bëj shmangjen ose të zbut, minimizoj fatkeqësinë.

Tempomati i menqur dhe i avansuar

Kjo teknologji e menqur dhe e avansuar dhe teper aktive përdoret si tempomat normal, derisa sensori zbulon veturën ose pengesën përpara automjetit, pastaj në mënyrë automatike e ngadalson ose mdalët plotësisht në mënyrë që të ruajë distancën e sigurt nga automjetet dhe të na shpëtojë nga prishja ose ti shmangët aksidentit

(1) Sistemi i frenimit autonom
AEBS është një sistem ndihmës dhe nuk e eliminon shoferin për përgjegjësisë së tij / saj për të përdorur makinën në mënyrë të sigurt në çdo kohë. Shoferët ende kanë nevojë për të përshtatur makinën, shpejtësin e lëvizjes e tyre me aftësitë e tyre lëvizëse personale, kërkesat ligjore dhe kushtet e përgjithshme të rrugëve dhe trafikut. AEBS nuk është projektuar që makina e juaj të lëviz në mënyrë të pavarur. Për më shumë informacion, ju lutemi shihni manualin e pronarit.