Prezentimi Galeria Specifikimet
Prezentimi Galeria Specifikimet
Novi Niro

Ngjyrat

Drejtoni për 360 ° pamje

Karakteristikat

+

Tempomati i mençur (SCC)

Sensori i radarit i vendosur në trupin e motorit në pjesën e përparme matë largësinë nga makina përpara dhe në mënyrë të pavarur ruan një distancë të sigurt pa ndihmën e shoferit.

+

Sustav detekcije mrtvog kuta (BSD)

Sustav detekcije mrtvog kuta koristi senzore, koji detektiraju događaje ispred i iza vozila te s vizualnim znakovima upozorava vozača na vozila u mrtvom kutu te pomaže vozaču pri jednostavnijoj i sigurnijoj promjeni prometne trake.

+

4,2” TFT LCD supervision mjerači

Mjerači između ostalog pokazuju status hibridnog sustava punjenja, kao i količinu goriva i baterije. Zaslon visoke rezolucije već na prvi pogled olakšava čitanje bezbroj informacija.

+

Litij-ionska polimerska baterija

Izdržljiva i laka litij-ionska polimerska baterija s kapacitetom od 1,56 kWh učinkovito nadzire električnu energiju i učinkovito se hladi. Kia i za bateriju nudi 7-godišnje jamstvo.

+

Automatsko kočenje u slučaju nužde (AEB)

Sustav automatskog kočenja u slučaju nužde, koji ocjenjuje podatke s kamere i radara, lako i jednostavno može prepoznati sudar s drugim vozilom, pješakom ili preprekom te Vas upozorava i u potpunosti zaustavlja ili barem umanji posljedice.

+

Sustav za pomoć pri zadržavanju vozila unutar vozne trake (LKAS)

LKAS koristi posebno namještenu kameru sprijeda koja detektira rubove ceste, te samostalnim asistiranjem pri upravljanju volana pomaže vozaču da se zadrži u voznoj traci.