Prezentimi Galeria Specifikimet
Prezentimi Galeria Specifikimet
Kia Optima Sportswagon

Ngjyrat

Lëvizës me pamje prej 360°

Karakteristikat

+

Sistemi i radarit dhe tempomatit të avansuar (ASCC)

Kontrolli i radarit dhe tempomatit të avancuar, përdor një sensor radar, të montuar në pjesën e përparme të mjetit, i cili përcakton distancën nga automjeti përpara. Nëse nuk është e mundur të ruhet një distancë e sigurt, sistemi do të ndalojë automjetin nëse është e nevojshme.

+

Sistemi i kontrollit për mbajtëjen e automjetit në brendësi të shiritit të trafikut,korsisë. (LKAS)

LKAS përdor një aparat fotografik të përparuar të konfiguruar posaçërisht që zbulon skajet e rrugëve dhe me assistenc të nji kontrollimi ndihmës i ndihmon shoferit të mbajë drejtimin ne shiritin rrugor-korsinë e dëshiruar.

+

Sistemi për detektimin e kandit të vdekur (BSD)

Sistemi i detektimit, zbulimit të këndit të vdekur përdor sensorë që zbulojnë ngjarjet përpara dhe prapa automjetit dhe me shenja vizuale për të njoftuar shoferin në automjete për këndin vdekur dhe për të ndihmuar shoferin në ndrrimin e drejtimit në një mënyrë më të thjeshtë dhe të sigurt në trafikun rrugorë

+

Sistem për parkim prapa (SPAS)

Sistemi përdor sensorë anësorë për t'ju ndihmuar në parkimin anësor dhe drejtkëndor në parkingun. Ky është një funksion që ju ndihmon të lëvizni, parkoni automjetin tuaj në parkingun anësor-vargorë.

+

Monitorimi prej 360 shkallësh me pamje (AVM)

Me shpejtesi deri ne 20 km / h, AVM lidh 4 kamera (kamera e pasme,dy kamera ne pjesën e përparme dhe në ato ansore) dhe ju ofron një shikim zogu të hapsirës rreth jushë.

+

Frenimi automatik në rate emergjente (AEB)

Sistemi i frenimit emergjent, i cili vlerëson të dhënat e kamerës dhe të radarit, lehtë dhe shumë thjeshtë mund të zbulojë një përplasje me një mjet tjetër, këmbësor ose pengesë dhe ju paralajmëron dhe ndalon plotësisht ose të paktën redukton pasojat.

Test-vozitja