Prezentimi Galeri Specifikimet
Prezentimi Galeri Specifikimet
Kia pro_cee`d

Karakteristike

+

Audio komandat në timon

Mbani në kontakt me rrugën dhe ndryshoni cilësimeve, komandave të e audios pa humbur shikimin e rrugës.

+

AUX, iPod dhe USB porta

Ju mundëson të dëgjoni me lehtësi muzikë nga pajisjet e brendshme.

+

Navigation satelitorë

Sistemi i avancuar i navigimit me ekran me prekje 7 inç që shfaq informacion të ndryshëm të trafikut rrugorë.

+

Sistemi i kontrollit të mbajtëjes së automjeteve në rrugë (LDWS)

Kjo nuk është një alternativë për të pirë kafe gjatë vozitjes! Ky sistem ju mbron nga lodhja e tepruar. Në rast se shoferi shkon në mënyrë të pandërgjegjshme për të kaluar në korsin e dytë, paralajmërimi i dritave do tu juparalajmron për tendencë të largimit nga rruga.

+

Paisja e kondicionerit

cee'd është në dispozicion me një pajisje klimatike manuale ose automatike me dy drejtime që ju lejon të vendosni temperaturën e dëshiruar lehtësisht dhe në mënyrë të thjeshtë.

+

Kamera për vozitje prapa

Opsional me prekje LCD me 4.3 inç me të cilin është pajisur sistemi audio është i lidhur me kamerën e pasme që tregon automjetet që lëvizin pas jush.