Prezentimi Galeria Specifikimet
Prezentimi Galeria Specifikimet

Kia Rio SPECIFIKIMET

DIMENSIONET E JASHTME

Motori

 
1.0 T-GDi
1.25 MPI
1.4 MPI
Lloji i motorit
Benzinë, 3 cilindra
Benzinë, 4 cilindra
Benzinë, 4 cilindra
Vëllimi i punës (ccm)
998
1.248
1.368
Fuqia maksimale (kW (hp) në rpm)
73,6 (100) / 6.000
61,8 (84) / 6.000
73,3 (100) / 6.000
Numri më i madhë i rrotullimit maksimal (Nm në rpm)
172 / 4.200
121 / 4.000
133 / 4.000
Shpejtësia maksimale e automjetit (km / h)
5 M/T ISG: 186
5 M/T ISG: 173
6 M/T ISG: 175
Përshpejtimi nga 0 në 100 km / h (s)
5 M/T ISG: 10,7
5 M/T ISG: 12,6
6 M/T ISG: 12.2

Konsumi dhe emetimet

 
1.0 T-GDi
1.25 MPI
1.4 MPI
CO 2 emisionet (g / km) - komb.
5 M/T ISG: 102
5 M/T ISG: 109
6 M/T ISG: 114
vozitja,ngasja jashtë vendbanimit (l / 100 km)
5 M/T ISG: 4,1
5 M/T ISG: 4,1
6 M/T ISG: 4,3
Ngasja në vendbanim (l / 100 km)
5 M/T ISG: 5,2
5 M/T ISG: 6,0
6 M/T ISG: 6,3
Drejtimi,vozitja e kombinuar (l / 100 km)
5 M/T ISG: 4,5
5 M/T ISG: 4,8
6 M/T ISG: 5,0

Pesha

 
1.0 T-GDi
1.25 MPI
1.4 MPI
Pesha e veturës së zbrazët (kg) (pa shofer)
1.155
1.110
1.130
Pesha maksimale e lejuar (kg)
1.600
1.560
1.580

Përmasat

 
Dimensionet e brendshme
Hapsira e bagazhit (l)
325 / 980
Rezervuari i karburantit (l)
45
 
Dimensionet e jashtme
Gjatësia (mm)
4.065
Gjerësia (mm)
1.725
Lartësia (mm)
1.450
Distanca boshtore (mm)
2,580
Distanca midis rrotave të përparme (mm)
1.563 (195/65 R15), 1.553 (205/55 R16), 1.555 (205/55 R16), 1.549 (225/45 R17)
Distanca midis rrotave në pjesën e pasme (mm)
1.571 (195/65 R15), 1.561 (205/55 R16), 1.563 (205/55 R16), 1.557 (225/45 R17)
Gjërsia ne pjesën e parë frontale (mm)
830
Gjërsia ne pjesën pasme (mm)
655

Shasia

 
Gomat dhe rrota
Dimensionet e gomave dhe rrotave
15" - 185/65R15 88H; 6.0J×15×46 | 16" - 195/55R16 87H; 6.0J×16×49 | 17" - 205/45R17 88V; 6.5J×17×49
Rrota rezervë
Kompleti i mobilitetit të gomave - kompleti i shpejtë për riparimin e gomave
 
Frenat
Tipi-lloi
Hidraulike,dyrrethore, diagonale; ABS me ndarje elektronike të forcës frenuese EBD.
Përpara
Disqet
Prapa
Disqe (bateri frenimi për automjete me 1.1 motor CRDi)
 
Pezullimi dhe Transferimi i Energjisë
Përpara
Këmbët McPherson me stabilizues dhe amortizatorë të gazit.
Prapa
Dy udhëzues tërthor dhe një udhëzues gjatësor në secilën anë. Amortizatorët e goditjeve të gazit dhe stabilizuesit e rrotullimit.
Menaxhimi-drejtimi
Drejtimi-timoni i Energjisë Elektrike Progresive