E PARA PËR NJERËZ

SPONZORIMI I SPORTIT

Lidhja-bashkimi

Po bashkojmë njerëzit me prodhimin e Kia. Pasi që sporti i bashkon njerëzit nes i një sponsor, ne mbështesim shumë aktivitete sportive. Vetëm për shkak se sporti lidh njerëzit, sponsorizojmë sponsorizime për shumë ngjarje sportive.

Nga ngjarjet më të rëndësishme, sponsorizojë kampionatet e futbollit FIFA dhe UEFA, Australian Open dhe ligën e basketbollit NBA, si dhe klubet e famshme shumë botërore dhe ekipet kombëtare në sportet si futboll, basketboll, volejboll, me shpejtësi patinazh, kërcimi, gjuajtjes me hark dhe shumë të tjerë. Përveç kësaj, nisim, hapim aktivitete sportive në nivel lokal. Kështu bëjmë edhe në Kroaci.

Kia – glavni sponzor turnira Australian Open

Që me sponsorizimin e saj të parë në vitin 2002. Kia merr pjesë në turneun si sponsor kryesor dhe me sukses promovon dhe mbështet. Nga ditët e para të partneritetit çdo vit tenisit federata Australian Open, vënë në dispozicion të më shumë se 100 makina të reja Kia kështu të mundësojë një transport të paharrueshëm dhe të rehatshme tek lojtarët më të mire të tenisit, VIP-at, zyrtarëve dhe mediave.

Rafael Nadal - Kia Brand Ambasador

Rafael Nadal është nga 2006 - pastaj si një djal i ri nga tenisi spanjolle - një ambasador global brenda Kia. Me bashkëpunimin e tij, Nadal dhe Kia po ndajnë "sloganin e Kijin" Fuqia për të papritur ku ky slogan është prezent në tër boten"në mbarë botën.

Partneri zyrtar i makinave për FIFA 2007 - 2022

Kia kao partner od međunarodne krovne nogomente organizacije FIFA i službeni automobilski partner nudi vozila iz svoje bogate ponude modela i preko različitih marketinških aktivnosti i oglašavanja na stadionima jača svoju prepoznatljivost.

ponsorizimi i Kia-së - UEFA EURO

Kampionati Evropian i Futbollit, i organizuar nga Shoqata Evropiane e Futbollit UEFA, është ngjarja më e madhe e futbollit në Evropë. Kia Corporation është një partner prestigjioz global i UEFA EUROTOP nga 2006 në 2017

Kia dhe moto-sporti

Gara Kia Lotos është një kampionat që është organizuar nga Kia në Poloni që nga viti 2006, me vrapues të përzgjedhur që konkurrojnë me automjetet e përshtatura Kia Picanto. Gara Kia Lotos, e cila u mundëson shoferëve të rinj të talentuar që të ndërmarrin hapat e parë në botën e sportit motorik, është bërë tashmë një garë ndërkombëtare! Më shumë informacion mund të gjenden në kialotosrace.pl/ .