Prezentimi Galeria Specifikimet

Ngjyrat

{{spinner.loading_percent}} %
PAMJA 360° - SHIJONI
NGJYRAT {{ selected_color.name }}

Karakteristikat

+

Karikimi pa kabllo (wireless) i paisjeve mobile

Që tani, do të keni mobilin tuaj gjithmonë të karikuar.Kënaquni me teknologjinë më të re për karikim pa kabllo I cili shfrytëzon fushën elektromagnetike dhe në këtë mënyrë redukoni kabllot e pa nevojshëm.

+

Sistemi për alarmimin e shoferit në rast të dekoncentrimit (Driver Attention Warning)

Sistemi monitoron mënyrat e sjelljes së shoferit dhe detekton dekoncentrimin e shoferit në timon. Nëse paraqiten shenja të përgjumjes dhe dekoncentrimit, ju paralajmëron përmes alarmit dhe simbolit në pult.

+

Sistemi i asistimit për parandalimin e kolizionit (FCA)

Mos lejoni që objektet e paparashikuara të qëndrojnë në rrugën tuaj. Radari i parakolpës së përparme dhe kamera në xhamin përpara vlerësojnë rrezikun e mundshëm të çastit, siç janë, për shembull, këmbësorët apo automjetet tjera. Me paralajmërim dhe frenim automatik, sistemi i parandalimit të kolizionit (FCA-Forward-Collision Avoidance Assist system) ju ndihmon të shmangni aksidentin ose të reduktoni pasojat e tij. Sepse të gjithë kanë nevojë për ndihmë ndonjëherë.

+

Tempomati radar me funksion ndalu/nisu

Tempomati radar aktivizohet përmes ndërprerësit në timon, i cili thjeshtë rregullon shpejtësinë e dëshiruar. Sistemi kështu barazon shpejtësinë dhe distancën me automjetin para jush, në mënyrë që Ju thjeshtë të kënaqeni me automjetin tuaj. Në varësi të shpejtësisë së mjetit përpara, Sportage përshpejton, ngadalëson ose ndalon plotësisht, duke ruajtur gjithmonë një distancë të sigurtë.

+

Sistemi i mbajtjes së veturës në korsinë e vozitjes (LKA)

leni që t'ju paralajmërojë sistemi juaj nëse e lëshoni korsinë tuaj të vozitjes pa tregues të drejtimit ose t'ju korigjojë plotësisht pozicionin e timonit, nëse është e nevojshme. Disa gjëra mund t'ju dekoncentrjnë Juve, por kjo nuk vlenë për Kia Sportage.

+

Paralajmërimi për veturat në këndin e vdekur (BSCW)

Mos humbisni asgjë. Keni kontroll mbi çdo detaj të vozitjes së përditshme duke përdorur radarin që përcjellë anën e majtë e të djathtë si dhe ndodhitë prapa veturës suaj. Sistemi i paralajmërimit për veturat në këndin e vdekur përdorë paralajmërime audio-vizuale për t'ju njoftuar për veturat në këndin tuaj të vdekur.

Test-vozitja