Sportage tërësisht i ri

Ngjyrat

  • Sportage
  • Sportage GT Line
{{spinner.loading_percent}} %
PAMJA 360° - SHIJONI
NGJYRAT {{ selected_color.name }}
{{spinner.loading_percent}} %
PAMJA 360° - SHIJONI
NGJYRAT {{ selected_color.name }}

KARAKTERISTIKAT

Mbushje për të gjithë udhëtarët

Rafti për mbushjen e telefonit të mençur ofron mbushje të shpejtë pa tela me një fuqi prej 15 W. USB lidhjet për mbushje në pjesën e pasme të ulëseve të përparme lejojnë përdoruesit në ulëset e pasme të mbajnë pajisjet e tyre të mençura të mbushura gjatë gjithë kohës.

Përvojë e avancuar e vozitjes

Nga komoditeti i kabinës sportive, ju keni më shumë kontroll se ndonjëherë më parë - me risi të shumta, përfshirë një ekran multimodal me prekje që ju lejon kontrollin mbi shumë funksione me një zgjatje dore dhe ndërrimin e cilësimeve nga kondicioneri te navigimi pa ndonjë vështirësi.

Sistemi premium i audios HARMAN/KARDON

Përjetoni argëtimin më të mirë në makinë me cilësi të jashtëzakonshme zëri, falë sistemit premium të audios Harman/Kardon me 8 altoparlantë me performancë të lartë të shpërndarë në mënyrë optimale në të gjithë kabinën, si dhe një amplifikator të jashtëm dhe opsionin e ri Active Sound Design (ASD).

Monitor me pamje rrethuese

Merrni një pamje 360° 3D të hapësirës rreth Sportage tuaj krejt të re ndërsa parkoni ose kur lëvizni me shpejtësi nën 10 km/h - falë katër imazheve me kënd të gjerë nga kamerat në pjesën e pasme, përpara dhe anash.

Jini gjithmonë të informuar, në mënyrë të thjeshtë dhe të saktë

Me një sërë veçorish të avancuara të cilat në kohë reale ju ofrojnë informacion mbi trafikun, shërbimet lokale, motin dhe më shumë. Me platformat Android Auto™ dhe Apple CarPlay™ 4, njohje të avancuar e zërit dhe teknologji të tjera që edhe më shumë rritin rehatinë tuaj.

Ekranet e lakuara të integruara

Menjëherë përpara ngasësit është një ekran 12,3 inç me instrumente matëse që tregojnë të gjitha informacionet kryesore. Në afërsi është një ekran LCD 12,3 inç me rezolucion të lartë që kombinon navigimin, infotainment dhe menytë. Ekranet, të lidhur në një lakore të përsosur, japin një përshtypje pothuajse kinematografike.

Përgjigje më e shpejtë

Ky sistem, i cili merr të dhënat nga kamera dhe radari i Sportage juaj tërësisht i ri, analizon informacionin për automjetet tjera, këmbësorët ose çiklistët që kalojnë rrugën para jush - dhe aktivizon një sinjal paralajmërimi dhe frenimi për të parandaluar një përplasje të mundshme me ata. Funksioni Junction Turning gjithashtu ju paraqet çdo automjet që vjen në drejtimin tuaj kur ktheni majtas në një kryqëzim.

Kthesë e sigurt

Tempomati i mençur i bazuar në navigim e mban automjetin në shpejtësinë e caktuar ndërsa përshtatet me automjetet para jush ose kthesat përpara jush. Sistemi përdor teknologjinë e vetë-mësimit për të imituar stilin tuaj të vozitjes.

Të sigurt në auto-udhë

Kjo teknologji automatikisht përshtat shpejtësinë tuaj sipas kufizimit të shpejtësisë të cilin e lexon sistemi ose të cilin e keni përcaktuar ju. Përveç kësaj, kontrollon drejtimin, përshpejtimin dhe frenimin duke qëndruar në mes të shiritit tuaj dhe duke mbajtur një distancë të sigurt nga automjeti para jush.

Menaxhoni automjetin tuaj me çelës

A ju duhet të dilni apo të futeni në automjet në një parking të ngushtë? Mos u shqetësoni. Me këtë funksion ju mund të qëndroni përpara Sportage-it tuaj tërësisht të ri dhe ta drejtoni në vend parkingje të ngushta ose të dilni nga ato. Automjeti juaj do të vazhdojë të frenojë automatikisht nëse vëren ndonjë pengesë.

Test-vozitja