"në fillim

EV6, Makina e parë elektrike e dedikuar e Kia
Bërë në platformën e re elektrike modulare globale (E-GMP)

 • Distancë e gjatë me një mbushje
  Deri në 528 km
 • Mbushje shumë e shpejtë
  Më pak se 4,5 min për 100 km
 • Performancë e lartë
  3,5 sek për shpejtësi nga 0-100 km/h

Kia EV6 është fituese e shpërblimeve dhe çmimeve të shumta:

Kia EV6 je dobitnik brojnih nagrada i priznanja

E-GMP

EV6, Automjeti i parë i dedikuar elektrik i Kia-s, i ndërtuar në platformën e re elektrike modulare globale (E-GMP)

Platforma e re elektrike modulare globale e Kia (E-GMP), e përdorur për herë të parë në EV6, mundëson një numër formash të ndryshme të pjesës së brendshme me pjesën e poshtme të sheshtë. Pavarësisht dimensioneve të jashtme kompakte, EV6 me boshtin e tij të rrotave 2.9 m ofron të njëjtën hapësirë në kabinë si shumë SUV të mesëm ose të mëdhenj. Kjo do të thotë më shumë hapësirë në kabinë për ju dhe udhëtarët e tjerë.

Novacion në hapësirë

Ekran panoramik i dyfishtë dhe i lakuar 12.3 inç

Ekrani i gjerë, i lakuar me rezolucion të lartë ofron dukshmëri të qartë, pa pengesa, ndërsa ofron një meny intuitive dhe elemente vizualë.

Materiale të qëndrueshme

Sediljet janë prodhuar nga shishe të ricikluara (PET), lëkurë vegane ose lëkurë dreri e cilësisë së lartë.

Ekrani i projeksionit tregon realitetin e zgjeruar (AR)

Ekrani i ri i projeksionit AR është një ekran virtual në xhamin e përparmë që ju çon deri në destinacionin tuaj. Ai ofron të gjithë informacionin kryesor për një udhëtim të sigurt dhe pa shqetësime.

Mbushje shumë e shpejtë

EV6 me karikim të shpejtë prej 800 V ju lejon të përdorni këtë kohë të kursyer për gjëra që janë me të vërtetë të rëndësishme për ju. Mbushja e shpejtë në më pak se 4.5 minuta ju mundëson kalimin e një distance prej 100 kilometrash. Mbushja nga 10 deri në 80% zgjat më pak se 18 minuta.

Deri në 528 km autonomi

EV6 me një bateri të plotësisht të mbushur të kapacitetit 77.4 kWh mundëson një distance deri në 528 km. Kjo do të thotë karikime më të rralla dhe më shumë kohë për të zbuluar pasionet tuaja. Është në dispozicion edhe me një bateri 58 kWh e cila i plotëson të gjitha nevojat e vozitjes. Tërheqja me rrotat e pasme (RWD) me një motor elektrik ose tërheqje me të gjitha rrotat (AWD) me dy motorë janë aty për t'ju çuar në destinacionin tuaj pavarësisht nga kushtet e motit ose terreni.
Distanca bazohet në mënyrën e drejtimit WLTP dhe është në proces homologimi. Të dhënat përfundimtare për AER dhe konsumin e energjisë do të publikohen më vonë.

Një burim i përshtatshëm i energjisë elektrike për aktivitetet tuaja

EV6 është e pajisur me një funksion V2L (vehicle-to-load) që vepron si praktike
një burim portativ i energjisë elektrike për aktivitetet tuaja të përditshme të kohës së lirë.
EV6 ofron 3.6 kW energji elektrike që mund të përdoret si burim emergjence i energjisë elektrike për shtëpinë tuaj.
Mund të përdoret gjithashtu si gjenerator portativ për të shijuar aktivitetet në natyrë.

Kapaciteti tërheqës deri në 1,600 kg

Me një kapacitet tërheqës maksimal mbresëlënës prej 1,600 kg, ju mund të merrni me vete gjithçka
atë që ju nevojitet për një aventurë në natyrë me miqtë dhe familjen. Natyrisht, pa emetime.
Të dhënat i referohen kapacitetit tërheqës maksimal. Kapaciteti tërheqës mund të ndryshojë në varësi të madhësisë së baterisë së zgjedhur dhe / ose ngasjes.

Ngjyrat

 • EV6
 • EV6 GT line
{{spinner.loading_percent}} %
Nis pamjen 360°
NGJYRAT {{ selected_color.name }}
{{spinner.loading_percent}} %
Nis pamjen 360°
NGJYRAT {{ selected_color.name }}