Prezentimi Galeri Specifikimet
Prezentimi Galeri Specifikimet
Kia cee`d

Posaqërisht

+

Adio kontrollues prej distancës

Qëndroni të fokusuar në rrugë: rritni volumin pa hequr dorë nga rrota e timonit.

+

AUX, iPod i USB

Thjesht futeni paisjen tuaj dhe dëgjoni muzikën tuaj të preferuar.

+

Sistemi i navigimit

Sistemi ynë i ri i drejtimit,navigimit, lidhet me shërbimet TomTom, krijon udhëzime të besueshme rrugore për një nivel të ri të saktësisë dhe përsosmërisë. Ju mban në kontakt me botën e jashtme dhe ju ofron informacionin më të dobishëme deri më tani. Në zemër të njësisë WiFi është sistemi i navigimit i cili lidhet me internetin me smartfonin tuaj.

+

Sistemi i paralajmërimit kur ndryshon shiritin e trafikut pa dhenjen e shenjes-indikatorit (LDWS)

Kjo nuk është një alternativë për pushimet e kafesë, por kur vjen puna te lodhja, ky ndihmës inteligjent ju ndihmon të qëndroni në barin tuaj. Ekrani i instrumentit tingëllon me zë dhe me shikim kur makina e juaj fillon të devijen nga korsia e juaj.

+

Ajrë i kondicionuar-Kondicioneri

Për shkak se ne të gjithë jemi të ndryshëm: ju mund të vendosni klimën manualisht ose zgjidhni një kondicioner me dy zonale, drejtime për të vendosur klimë të ndryshme, për vozitësin apo pasagjerin.

+

Kamera e pasme

Ekran LCD opsional 4.3 inç TFT me sistemin audio mund të shfaqë imazhin e pjesës së pasme të kamerës dhejuve do t'ju ndihmojë të parkoni cee'd më lehtë.