Kia Ceed Sportswagon

Ngjyrat

  • Ceed SW PHEV
  • Ceed SW GT Line
{{spinner.loading_percent}} %
PAMJA 360° - SHIJONI
NGJYRAT {{ selected_color.name }}
{{spinner.loading_percent}} %
PAMJA 360° - SHIJONI
NGJYRAT {{ selected_color.name }}

Karakteristikat

Sistemi për parandalimin e aksidenteve (FCA)

Në rast të rënies së koncentrimit ky sistem ju alarmon automatikisht. Detekton në rast të mosveprimit ndaj alarmimit dhe automatikisht frenon që të evitojë fatkeqësinë ose të paktën pasojat e mundshme.

Çelësi smart me butonin për ndezje/fikje të motorit (Start/Stop)

Fillimi i udhëtimit tuaj zbavitës nuk mund të jetë më i thjeshtë: kënaquni me hapjen e veturës nga largësia me çelësin smart dhe butonin për ndezje të motorit (sistemi Start/Stop), I cili ju mundëson ndezjen dhe fikjen e motorit përmes shtypjes së butonit.

Sistemi për alarmimin e shoferit në rast të dekoncentrimit (Driver Attention Warning)

Sistemi monitoron mënyrat e sjelljes së shoferit dhe detekton dekoncentrimin e shoferit në timon. Nëse paraqiten shenja të përgjumjes dhe dekoncentrimit, ju paralajmëron përmes alarmit dhe simbolit në pult.

Parkimi automatik smart.

Ky sistem e mundëson parkimin më të lehtë, që tani është më e lehtë se kurrë. Sistemi përdor sensorë të përparme, anësorë dhe të pasmë, të cilët ju ndihmojnë gjatë parkimit paralel, drejtkëndor, si dhe për parkim në kënd. Gjithçka ju duhet të bëni është kontrollimi i pedales së frenave dhe gasit dhe kalimin e ndrruesit në rikverc.

Sistemi për mbajtjen e veturës në korsinë e vozitjes (Lane Keeping Assist)

Ky sistem përdor kamerën në xhamin përpara me anë të së cilës gjurmon shenjat e dyshemesë në rrugë. Nëse filloni të largoheni nga korsia pa përdorur treguesit, sistemi ju paralajmëron dhe madje e kthen veturën në korsi.

Sistemi për mbajtjen e veturës në korsinë e vozitjes (Lane Following Assist)

Butësisht dhe sigurt: Ky sistem do të thotë një hap të madh drejt vozitjes gjysmë autonome - ju mban në mes të korsisë suaj dhe gjatë gjithë kohës kontrollon shpejtësinë dhe distancën e automjetit përpara, automatikisht përshpejton, frenon dhe ndalon sipas nevojës.

Familja Ceed

Test-vozitja