Rio

Rio i Ri ofron shumë hapsirë dhe komoditet, dhe nga ana tjetër, është i lehtë për të manovruar në zonat urbana dhe ato me dendësi të madhe. Shfrytëzoni aksionet e zbritjeve në sallonet e KIA-së.

.carCatalog {display: none !important} 

Rio i ri nga 11.999 nga 119 € në muaj

TEST PËR VOZITJE OFERTË SPECIALE

Stonic

Nga ai të gjithë kthehën. Ai vendos trendet. Ai po i shtynë, lëvizë kufijtë. Kia Stonik i Ri i bën ditët më të bukura dhe jeta mbushet me ngjyra të ndritshme. I pajisur me pajisje të shumta. Ngasja me të në zonën urbane është edhe me e këndshme!

Stonic i ri nga 13.990 nga 139 € në muaj

TEST PËR VOZITJE OFERTË SPECIALE

Ceed

Ceed i Ri ofron shumë hapsirë dhe komoditet, dhe nga ana tjetër, është i lehtë për të manovruar në zonat urbana dhe ato me dendësi të madhe.

Ceed i ri nga 15.900 nga 157 € në muaj

TEST PËR VOZITJE OFERTË SPECIALE

XCeed

Kia XCeed i Ri është elegant dhe ekstravagant për të gjithë ju që kërkoni një udhëtim emocionues dhe deshironi të eksploroni kufijët e saj e që është e mundur. Me dizajnin e ri inovativ dhe me performancat e tij, Xceed është krijuar për ti lëvizur, shtyer kufijtë, për të kërkuar, bërë aventura të reja dhe për të bërë vozitjën shumë të këndshme.

XCeed i ri nga 16.799 nga 166 € në muaj

TEST PËR VOZITJE OFERTË SPECIALE

Sportage

Sportage i Ri vetëm se i ka fituar zemrat e publikut, si dhe jurive të shumta, ku ka fituar çmime të shumta për kualitet, siguri, besueshmëri dhe dizajn.

Sportage i ri nga
18.990
nga 188 € në muaj

TEST PËR VOZITJE OFERTË SPECIALE

ME BLERJEN E AUTOMJETEVE TË KIA-së DO TË JENI TË SIGURT PA BRENGA

Garanci 7 vjeçare

Garancioni më i gjatë i fabrikës - prodhuesit në Europe për të gjitha automjetet e reja, ulë ndjeshëm kostot e mirëmbajtjes dhe në mënyrën më të mirë vërteton cilësin e automjeteve të KIA-së.

Kujdesi për sigurinë e juaj

Automjetet e KIA-së në testet e shoqatës së pavarur Europiane të automjeteve Euro NCAP marrin notat, vlerësimet më të larta dhe plotësojnë të gjitha standardet e sigurisë

Kia fituese për kualitet

Kia është fituesi aktual i studimit J.D Power i cili e fiton titullin e automjetit me kënaqësinë më të lartë të klientit për të gjashtën herë me radhë.