KIA. E PARA NË CILËSI.

Fuqimisht besojmë në cilësinë dhe qëndrueshmërinë e jashtëzakonshme të çdo Kia të re që del nga linja e montimit. Këtë e konfirmojmë edhe me garancinë më të gjatë evropiane për çdo Kia të re - 7 vjet për të gjithë automjetin (deri në 150.000 km, tri vitet e para pa kufizime në kilometrazh).

E PARA ME TË ARRITURAT

Diçka është e qartë: në të cilën ne jemi të varur me pasion nga cilësia dhe përmirësimi i saj i vazhdueshëm. Për ne, gjithçka tjetër është plotësisht e papranueshme. Dhe kjo është arsyeja pse ne prodhojmë me lehtësi makina të jashtëzakonshme, ne ofrojmë një shërbim të shkëlqyeshëm - dhe ne meritojmë shpërblimet më të dëshirueshme.

Kia EV6 është automjeti evropian i vitit 2022

Crossover inovativ tërësisht elektrik u shpall fitues i përgjithshëm më mesin e shumë se gjashtëdhjetë modeleve të prezantuara në vitin 2021 nga një juri prej 59 anëtarësh, e përbërë nga gazetarë të respektuar të automobilistikes nga 22 vende evropiane.

Më shumë për arritjen

E'PARË PËR NJERËZIT.

Kur zhvillojmë automjetet tona në Kija, ne ndjekim me besnikëri dëshirat e njerëzve tonë, qoftë në aspektin e dizajnit, sigurisë apo rehatisë. Modelet tona janë një kombinim i përsosur i stilit, hapësirës, ​​përdorshmërisë së madhe, sigurisë aktive dhe pasive, sigurisë dhe kënaqësisë së ngasjes.

SIGURIA MAKSIMALE - 5 YJE SIPAS EURO NCAP

Sistemet superiore të sigurisë dhe materialet më të fundit me rezistencë të lartë sigurojnë siguri të jashtëzakonshme. Për disa vite, Kia ka qenë sinonim (dhe jo vetëm) i sigurisë superiore dhe modelet e saj krenohen me vlerësimet maksimale të sigurisë në testet e përplasjes nga shoqata e pavarur evropiane Euro NCAP.

I PRODHUAR NË EUROPË

Makinat e Kia prodhohen në Zilina të Sllovakisë, një nga fabrikat më të avancuara dhe më efikase të automobilave në botë.

SHPËRBLIMI PËR ERGONOMI

Mirëmbajtja e shkëlqyeshme e automjeteve dhe shpërfytyrueshmëria ergonomike me përdorim intuitiv të pullave në drejtues, siguron një udhëtim të qetë, të sigurt dhe të kujdesshëm.

E PARA ME GARANCION

Ne prej vitit 2006, kemi një garanci legjendare 7-vjeçare për të gjitha automjetet. Garancia më e gjatë evropiane, e cila redukton ndjeshëm kostot e mirëmbajtjes së automjeteve dhe në këtë mënyrë dëshmon cilësinë tonë të veturave.

STANDARDET MË TË MIRA, LARTA

Automjetet e Kia janë ndërtuar sipas standardeve më të larta në industrinë e automobilave. Është një cilësi e jashtëzakonshme që i jep Kia një besim të tillë që është garancia më e gjatë në Evropë.

TRANSFERIMI

Garancia 7-vjeçare mund të transferohet tek pronarët e mëpasshëm të automjetit, me kusht që automjeti të jetë mirëmbajtur në pajtim me kërkesat e servisit.

MUNDËSI TË BARTËJES

Garancioni 7-të vjeçar është në varësi të pronarëve të automjeteve, me kusht që automjeti të jetë mirëbajtur, servisuar në përputhje me kërkesat të përsonave zyrtarë.

Më shumë rreth garancisë

E PARA PËR MJEDISIN.

Në Kia kujdesemi që të lëmë një gjurmë minimale në mjedis dhe në këtë mënyrë të mbrojmë natyrën. Gjenerata e re e motorëve tonë elektrik dhe me djegie të brendshme redukton ndjeshëm konsumin e karburantit dhe emetimet e gazrave të dëmshme. Klientët tanë janë gjithnjë e më të vetëdijshëm për këtë, sepse këtë vit më shumë se një e treta e shitjeve në Evropë përbëhet nga automjetet me motor të elektrifikuar.

AUTOMJETET ELEKTRIKE

KIA EV6 - Automjeti evropian për vitin 2022 dhe Automjeti gjerman për vitin 2022 - me një bateri plotësisht të karikuar, me një kapacitet prej 77.4 kWh, mundëson një rreze deri në 528 km (sipas WLTP) me një karikim të vetëm. Shtytja me rrota të pasme (RWD) me një motor elektrik të vetëm ose shtytja me të gjitha rrotat (AWD) me dy motorë janë aty për t'ju çuar në destinacionin tuaj, pavarësisht nga moti ose terreni.

SHTYTJA HIBRIDE

Ngasja e qëndrueshme duhet të jetë sa më e lehtë dhe praktike. Kjo është arsyeja pse hibridet tona kalojnë automatikisht dhe në heshtje midis motorëve shumë efikas me benzinë dhe atyre me energji elektrike ose përdorin një kombinim të të dyjave. Për përdorim më efikas të energjisë, hibridet tona përdorin sistem rigjenerues frenimi.

MOTORËT ME DJEGIE TË BRENDSHME

Motorët tanë konvencionalë me benzinë dhe naftë mburren me performancë të jashtëzakonshme, konsum të ulët karburanti dhe emetime të ulëta. Këta motorë po ashtu plotësojnë standardet më të larta evropiane të emetimit.

TË PARËT NË ZHVILLIM.

Në Kia përmes kreativitetit ju sjellim kënaqësi në vozitje. Kemi shkuar një hap tutje dhe kemi ideuar automjete dinamike me teknologji të avancuara, të cilat kujdesen për natyrën, inkorporojnë komunikimin me automjetin, zvogëlojnë rrezikun në qarkullimin rrugor dhe ju çojnë në vozitje të paharrueshme. Bashkohuni me neve në të ardhmen revolucionare.